Luka Modric brengt diep eerbetoon aan Real Madrid-teamgenoot Toni Kroos -"Er zal nooit een ander zijn

Comments · 81 Views

Luka Modric brengt diep eerbetoon aan Real Madrid-teamgenoot Toni Kroos -"Er zal nooit een ander zijn

De afgelopen uren stroomden de eerbetuigingen binnen nadat Toni Kroos had aangekondigd dat hij na het EK van deze zomer stopt met voetballen. De 34-jarige speler speelt zondag zijn laatste wedstrijd in het Santiago Bernabeu en zijn laatste wedstrijd voor Goedkope Real Madrid voetbalshirts in de Champions League-finale.

Misschien wel het meest aangrijpende eerbetoon aan Kroos kwam van zijn jarenlange middenveldpartner Luka Modric, die op Instagram een fantastische boodschap overbracht aan de Duitse maestro.

"Toni, het is moeilijk voor mij om deze woorden te schrijven. De voetbalwereld is verdrietig omdat een historische speler vertrekt, en ik geef toe dat ik ook heel verdrietig ben. Vriend, je bent een legende van deze sport en een legende van Real Madrid. Ik heb er echt van genoten om naast je te spelen. Het was een eer om het middenveld van Real Madrid met jou te delen. Je hebt kwaliteiten die je tot een unieke en speciale speler maken, en er Bellingham voetbalshirt zal nooit een andere Toni Kroos zijn. Onvergetelijke Europese avonden, titels, de magie van het Bernabeu - we zullen dit gouden tijdperk in de club van ons leven nooit vergeten. Je hebt alles bereikt, maar je hebt er nog één over. Samen voor 15. Ik zal je missen, vriend.

VoetbalOnline Shop

De aankondiging van Kroos' pensioen betekent wel dat het steeds waarschijnlijker wordt dat Barcelona voetbalshirt Modric nog minstens 12 maanden bij Real Madrid zal blijven, hoewel er geen twijfel over bestaat dat hij liever zou zien dat ze teamgenoten zijn.

Comments