Englannin kapteeni Kane kärsii loukkaantumisesta eurojen aattona

Comments · 104 Views

Englannin kapteeni Kane kärsii loukkaantumisesta eurojen aattona

Englannin kapteeni Harry Kane kamppailee selkävamman kanssa alle kuukausi EM-kisojen jälkeen, ja Bayern Munich lasten jalkapallopaidat manageri Thomas Tuchel vahvisti, että häneltä jää kauden viimeinen peli väliin.

Kane joutui jättämään Bayernin viimeisen Bundesliigaottelun Wolfsburgia vastaan 12. toukokuuta väliin, ja hän on poissa Bayernin matkalta Hoffenheimiin lauantaina.

Tuchelin mukaan Kane Jalkapallo pelipaidat kamppaili vamman kanssa ennen Bayernin Mestarien liigan välieräottelua Real Madridia vastaan 8. toukokuuta, mutta pelasi kivun läpi.

”Harry saa hoitoa henkilökohtaiselta lääkäriltään”, Tuchel sanoi perjantaina.

”Hän ei voi matkustaa. Hän oli jo Madridissa äärirajoilla. Hänellä oli täydellinen tukos selässään, se on pahentunut ja vaivaa häntä jokapäiväisissä liikkeissä.”

Kane on pelannut Bayernissa merkittävän kauden, sillä hän viimeisteli debyyttikautensa Bundesliigassa 36 maalia, joista neljä hattutemppua.

 

Jalkapallo Shop

Hänellä on yhteensä 44 maalia, kun tuodaan mukaan hänen Mestarien liigan panoksensa, kun hänellä on myös 12 syöttöä kaikissa kilpailuissa.

Uutiset huolestuttavat Halvat Englanti Jalkapallo pelipaidat miesten maajoukkuetta, kun se valmistautuu Euro 2024 -kisoihin, joissa se on yksi suosikeista voittamaan kilpailun.

Kane on määrä olla joukkueen kapteeni tänä kesänä, ja hän on yksi heidän avainhahmoista, kun he pyrkivät voittamaan ensimmäisen miesten suuren pokaalin sitten vuoden 1966.

Englannin manageri Gareth Southgate nimeää joukkueensa turnaukseen St George's Parkissa tiistaina, ja Kanen odotetaan edelleen olevan mukana.

Englannin ohjelmassa on kaksi turnausta edeltävää ystävyysottelua. Ensimmäisen Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan 3. kesäkuuta ja sen jälkeen Islantia vastaan 7. kesäkuuta.

Englanti aloittaa Euro 2024 -kampanjansa Serbiaa vastaan 16. kesäkuuta.

Comments