Bayern München raivoissaan, kun "hullua" käsipalloa ei annettu Mestarien liigan trillerissä

Comments · 36 Views

Bayern München raivoissaan, kun "hullua" käsipalloa ei annettu Mestarien liigan trillerissä

Bayern Munich Jalkapallopaita ja Arsenalin dramaattinen kohtaaminen Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa päättyi 2-2, mutta ottelun jälkeinen huomio on siirtynyt jännittävistä maaleista kiisteltyyn tuomaripäätökseen, joka sai Bayernin managerin Thomas Tuchelin raivostumaan.

Vaikka Halvat Arsenal Jalkapallopaidat mahdollisesta viime hetken rangaistuspotkusta käytiin keskustelua, näennäisesti selkeämpi tapaus, johon liittyi Arsenal-puolustaja Gabrielin käsipallo, on herättänyt Bayern-leirissä raivoa.

Toisen puoliajan puolivälissä, Bayernin johtaessa 2-1, erotuomari Glenn Nyberg puhalsi pilliinsä ja keskeytti pelin. Omituisessa tapahtumasarjassa Arsenalin maalivahti David Raya kuitenkin syötti pallon Gabrielille oman rangaistusalueensa sisällä. Uusinnat osoittivat selvästi, että Gabriel käsitteli palloa, mikä on mahdollinen rangaistusrike. Nyberg kieltäytyi kuitenkin tuomitsemasta pilkkupotkua, mikä jätti Tuchelin ymmälleen.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Tuchel ei pidättänyt turhautumistaan. "Minusta tuntui, että monet pienet päätökset menivät meitä vastaan", hän totesi. "Erotuomari teki valtavan virheen, kun ei antanut rangaistusta." Hän myönsi tilanteen epätavallisuuden, mutta korosti käsipallon selkeyttä. "Tiedän, että se on hullu tilanne, mutta he laittoivat pallon maahan, hän [erotuomari] viheltää, hän [maalivahti] antaa pallon puolustajalle [Gabriel], joka sitten ottaa pallon käteensä."

 

Jalkapallo Shop

Se, mikä todella raivostutti Tuchelia, oli selitys, jonka hän sai erotuomarilta kentällä. Nyberg piti kuulemma tilannetta "lapsen virheenä" eikä rangaistuksena, joka olisi ansainnut tulla tuomituksi huipputärkeässä Mestarien liigan ottelussa. "Tämä on hirveä, hirveä selitys", Tuchel suitsutti. "Koska se tarkoittaa, että hän tuomitsee nyt käsipalloja, oli se sitten lapsen tai aikuisen virhe. Olemme vihaisia, koska se on valtava päätös meitä vastaan."

Lisää polttoainetta tuleen lisäsivät Rio Ferdinandin kaltaiset asiantuntijat, jotka toistivat Tuchelin tunteita. "Se on kynä, voi hitto miten sitä ei voi antaa?" "Se on kynä, voi hitto miten sitä ei voi antaa?" Ferdinand huudahti. "Olin niin varma, että Sakan [Arsenalin mahdollinen viime hetken rangaistus] oli [rangaistus], että olen vielä enemmän tämän puolesta! Se on uskomatonta! Miten voitte puhaltaa pilliin tuolla tavalla ettekä anna sitä?"

Toinen asiantuntija, tarjosi kirvelevän arvion tuomarin suorituksesta. "Ei voi puolustaa puolustuskelvotonta, ja erotuomari on ehkä vähän pihalla", hän sanoi. "Meidän mielestämme hän pelasi hyvän pelin, mutta häneltä on jäänyt huomaamatta joitakin avainhetkiä."

Toinen osaottelu on vielä edessä, mutta tämä kiistanalainen tuomaripäätös on heittänyt varjon tasapelin ylle. Bayern Munich Jalkapallopaita pyrkii epäilemättä kumoamaan tappion ja etenemään seuraavalle kierrokselle, mutta epäoikeudenmukaisuuden viipyvä tunne evätystä rangaistuksesta voi lisätä heidän suoritukseensa lisää motivaatiota ja päättäväisyyttä. Vain aika näyttää, miten tämä saaga etenee, mutta yksi asia on varma: huomio kiinnittyy tiukasti tuomariryhmään paluuottelussa.

Comments